Page 116 - Dinh Dưỡng Cận Đại
P. 116
TÀI LIỆU THAM KHẢO
1. c. Bernard (1865). An Introduction to the study of experimental medicine
(translated by H.c. Green, 1957. Dover publications in New York. Present
knovvledge in Nutrition, p.233).
2. H.w. Smith (1959). The story of our internal environment, CIBA pharmaceutical
Products Inc, Summit, New York.
3. Man s. OH & Jaime Uribarri. Electrolytes, water and acid base balance. Modern
nutrition in health and disease 9 Ed. William & Wilkins 1999 p. 105-140.
4. M.p. Blaustein, 1958. NaCl, sodium chloride, extracelluar íluid volume and
hypertension. Hypertension 7, p.834-835.
5. The intersalt cooperative research group (1985) intersalt: an international study
of electrolyte excretion and blood pressure. Results for 24 hour urinary sodium
and potassium excretion. Br. Med. J. 297: 319-328.
6. Hoàng Tích Minh, Hà Huy Khôi. Vệ sinh dinh dưõng và vệ sinh thực phẩm. NXB
Y học, 1977.
7. Phạm Văn sổ, Bùi Thị Như Thuận. Kiểm nghiệm lương thực thực phẩm. NXB Y
học, 1975.
8. Manual of food quality control, FAO, 3 commodities, 1979.
9. The composition of food, by A.A. Paul and D.A.T. Southgate Eourth revised
Edition. 1988.
10. Official Method of Analysis of the Association of official Agricultural Chemists,
Eourteenth Edition, 1984.
11. Nahrungsmittel Tabelle Germany, 1958, 17th edition, 93 - 113.
12. Bùi Minh Đức, Hà Anh Đào, Trịnh Minh Cơ. Nghiên cứu xác định giá trị cân
bằng kiềm toan muối khoáng trong một số loại rau thông dụng ở Việt Nam. Kỷ
yếu công trình dinh dưỡng 1980-1990. NXB Y học, 1991, tr.147-148.
108